Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Gastouder Schellinger

Gastouder Schellinger goed bereikbaar vanaf de snelweg en het station in Wormer en zeer goed gelegen ten opzichte van basisschool Eendracht en Weremere. 

Ik ben er volledig voor de kinderen. Voor sommigen ben ik een tante, voor anderen een oma. Ik doe alles in goed overleg met jou waardoor je kind de hele dag dezelfde structuur mee krijgt. Wat ik belangrijk vind voor kinderen is rust, reinheid en regelmaat. 

 

Wil Schellinger

Mijn naam is Wil Schellinger. Ik vang sinds 2002 kinderen op bij mij thuis. Bij mij draait alles om het kind en met alle activiteiten die we doen en thema's die we behandelen staat de ontwikkeling van het kind voorop.

Ik vind het heerlijk de hele dag omringd te zijn door kinderen. Ik hou van hun positiviteit, blijheid en andere kijk op het leven. Van nature ben ik een rustig en geduldig persoon, ik ben niet zo snel gestrest. Ik merk dat dit duidelijk invloed heeft op kinderen, zij nemen mijn rust over. 

Opleidingen

In 2013 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Zorg en Welzijn, MBO 2. Daarnaast heb ik vele certificaten gehaald als het KIKI- en Zaaigoed certificaat, om de kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en natuurlijk up to date te blijven.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren