Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kinderopvang

Bij Gastouder Schellinger staat het kind centraal. Ik werk met veranderende thema's, afhankelijk van de seizoenen en feestdagen. Rond deze thema's lezen we boekjes, maken we knutselwerkjes en doen we activiteiten. Daarnaast mogen kinderen als ze dat willen altijd meehelpen met dagelijkse klusjes als boodschappen doen, schoonmaken en het verzorgen van de hond. Bij mij staat rust, reinheid en regelmaat centraal.

Tijden

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar, in groepen van maximaal 6 kinderen. Kinderen kunnen bij mij terecht vanaf 06.30 uur in de ochtend, tot 18.00 uur in de avond. Als het handig is mogen kinderen altijd mee blijven eten. Etenstijd bij ons is om 17.00 uur. Blijft je kind niet mee eten? Dan kun je hem of haar ophalen tot 16.45. Ik breng kinderen naar school en haal ze s'middags weer op. In verband met het middagdutje van de kleinsten haal ik kinderen alleen tussen de middag niet van school. 

Gastouderbureau Boelie

Gastouder Schellinger is aangesloten bij Gastouderbureau Boelie. Mocht ik een keertje op vakantie gaan of ziek zijn, zullen we altijd een passende vervanging vinden waar de kinderen terecht kunnen.  

 

Voorzieningen en veiligheid

Veiligheid gaat voor alles, zeker als het om kinderen gaat! Mijn huis is ingericht op kleine kinderen en voldoet aan alle voorwaarden van de GGD. Ook de elektrische fietskar waar ik kinderen mee vervoer wordt goed onderhouden en is uitgerust met veilige stoeltjes voor kinderen. En natuurlijk heb ik een volledig Kinder EHBO diploma.

Zowel Gastouderbureau Boelie als de GGD komen regelmatig onverwacht bij me op bezoek en controleren dan onder andere alle voorzieningen om de veiligheid, gezondheid en hygiëne van de kinderen te garanderen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren